Om oss

Städning på kundens villkor

Vårt företag genomsyras av en professionalism. Anlitar man oss för en städtjänst så ska man också få ett kvalitativt jobb utfört - oavsett vad det handlar om. Vi arbetar med kunden i främsta rummet och vi är väl medvetna om att alla beställare har olika krav, önskemål och behov. Därför är det också viktigt för oss att dels vara flexibla och anpassningsbara och dels också lyhörda. Det senare innebär att vi alltid öppnar upp för en rak kommunikation med våra kunder.

Vi följer upp jobben, vi tar till oss av eventuell kritik och vi försöker alltid skruva på knappar som kan göra oss lite bättre. En öppen kommunikation minskar risken för missförstånd och skapar samtidigt bättre relationer. Det borgar i sin tur för längre samarbeten. I samband med våra arbeten så ger vi alltid en garanti på jobben. Du ska vara trygg!

flyttstädning Göteborg

Vår personal är välutbildade och kunniga. Vi ger schyssta villkor och vi erbjuder alltid en chans till vidareutveckling inom vårt företag. Personalen är de som gör att vi växer och att vi har det goda rykte som vi har. Utan dem vore vi ingenting. Det ska vara roligt att gå till jobbet och målet är att alla ska trivas. Det har vi lyckats bra med hittills.

Referenser är viktiga. De är det slutgiltiga beviset på att vi utfört ett bra jobb. Vi sätter dig gärna i kontakt med någon av våra tidigare kunder så att du kan se hur vi arbetar - och få en bättre bild av vilka vi är samt vad du kan förvänta dig av oss. Förhoppningen är att även du blir en av alla våra nöjda kunder som är villig att ge oss en rekommendation till andra. Välkommen till Damma & Städ!

Vi har lång erfarenhet av städbranschen