Tjänster

Heltäckande städtjänster i Göteborg

Vi är ett städföretag som erbjuder kompletta lösningar inom allt som rör städning. Vi sätter alltid kunden i centrum och detta gäller oavsett om du anlitar oss som privatperson, som företagare eller som representant för er BRF. Inga uppdrag är för stora eller för små för oss. Vi kan utföra rena punktinsatser och vi kan likväl utforma våra tjänster för längre samarbeten - det är du som kund, och dina behov, som avgör och bestämmer. Vi anpassar oss alltid.

Vad behöver du hjälp med? Vi kan räkna upp några av de tjänster som vi erbjuder. Om du inte hittar det du söker så är du ändå välkommen att kontakta oss: vi hittar säkerligen en lösning även för dig. Vi är experter på allt inom städning och vår skickliga personal står alltid redo att hugga in och ta sig an nya utmaningar!

flyttstädning Göteborg

  • Flyttstäd: Flyttstäd är det som sätter pricken över i:et i samband med en flytt. Sköts den inte så kan man utkrävas på ekonomisk ersättning från den som ska flytta in. Vi har utformat en modell där vi utgår från en gedigen checklista i samband med en flyttstädning. Den ger oss möjligheten att genomföra effektiva, prisvärda och klanderfria städningar där ett godkännande garanteras. Tjänsten är inkluderad i Rut-avdraget.
  • Hemstäd: Svårt att få alla bitar att passa in i det stora livspusslet? Hemstädning är ofta den avgörande biten som gör pusslet komplett. Genom att ta professionell hemstädning så skapar du luckor i ditt schema, du slipper stressa och du kan fokusera på det du tycker är viktigt. Vi utformar våra tjänster efter dina behov och detta oavsett hur de ser ut. Vill du ha städat någon gång i veckan, en gång varannan vecka eller en gång i månaden? Det är inga problem. Du bestämmer - vi anpassar oss. Hemstädning sker med säkerhet och trygghet i åtanke. Vi har speciella rutiner för larm- och nyckelhantering och all vår personal är noggrant kontrollerade innan anställning.
  • Trappstädning: En ren, välkomnade miljö bidrar till ökad trivsel och mindre osämja mellan grannarna. Rätt trappstädning ger även en ökad hållbarhet och bidrar till ett mindre slitage på exempelvis golvet. Vi har idag väldigt mång nöjda kunder och ser fram emot att hjälpa dig som fastighetsägare eller er BRF med er trappstädning.
  • Kontorsstädning: Ert kontor bidrar till det viktiga första intrycket för leverantörer, kunder, affärspartner och investerare. Rätt kontorsstädning ger er ett bra första intryck - något som kan leda till bättre affärer. Kontorsstädning skapar en bättre arbetsmiljö som i sin tur leder till ökad produktivitet. Man arbetar bättre om man trivs och de allra flesta trivs som bäst i rena, fräscha miljöer. Hygien och korrekt kontorsstädning kan även minska på kostsamma sjukdagar. Vi arbetar effektivt och under de tider som vi kommit överens om. En kontorsstädning i vår regi sker utan att någonting skadas eller försvinner. Ett kontor är fullt av teknisk apparatur och känslig utrustning. Rätt hantering krävs!
  • Fönsterputs: Rena fönster ökar ljusinsläppet och gör att hela bostaden - eller arbetsplatsen - känna mer inbjudande. Vi erbjuder kompletta lösningar för fönsterputs och kan utföra jobb även om det finns risker - höjder, primärt - inblandade. Att regelbundet rengöra och putsa fönstren ger dem en ökad livslängd.

 

Vi ger alltid förmånliga priser och vi har F-skatt som möjliggör att du som privatperson kan använda Rut-avdraget. Välkommen att kontakta oss redan idag.

Vi utför alla typer av städtjänster